Kolejny torcik w naszej kolekcji. Teraz, gdy mało już świeżych owoców do ozdobienia tortu, można skorzystać z żywych kwiatów. Są dostępne praktycznie przez cały rok. Trzeba się tylko wybrać na zakupy do kwiaciarni. Pamiętajcie jednak, że nie wszystkie kwiaty są jadalne, niech leniej pozostaną tylko ozdobą tortu. Zanim wbijecie łodygę kwiatka w tort, zamoczcie ją w płynnej czekoladzie i zostawcie do zastygnięcia.
wtorek, 22 października 2013
TORT ZE ŚWIEŻYMI KWIATAMI
Kolejny torcik w naszej kolekcji. Teraz, gdy mało już świeżych owoców do ozdobienia tortu, można skorzystać z żywych kwiatów. Są dostępne praktycznie przez cały rok. Trzeba się tylko wybrać na zakupy do kwiaciarni. Pamiętajcie jednak, że nie wszystkie kwiaty są jadalne, niech leniej pozostaną tylko ozdobą tortu. Zanim wbijecie łodygę kwiatka w tort, zamoczcie ją w płynnej czekoladzie i zostawcie do zastygnięcia.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Skromny, ale bardzo ładny.
OdpowiedzUsuń