torty, ciasteczka, małe desery i ozdoby z masy cukrowej
poniedziałek, 17 grudnia 2012
TORT OZDOBIONY SZPRYCĄ
Tym razem postanowiłam wypróbować znalezioną w przepastnym internecie technikę ozdabiania tortu. Jest trochę czasochłonna, ale myślę, że efekt jest wart tej pracy.
Jaki jest przepis na krem do ozdoby i ile potrzebuję go by ozdobić w taki sposób tort o średnicy 26 cm o wysokości trochę ponad 10 cm? proszę o szybką odpowiedz :)
BARDZO FAJNY:)
OdpowiedzUsuńDziękujemy!
OdpowiedzUsuńjak dla mnie SUPER!
OdpowiedzUsuńTort ozdobiony super, ale kolor, nie lubię na tortach takich kolorów
OdpowiedzUsuńW takim razie krem można zabarwić delikatnie musem z owoców albo kakao.
UsuńJaki jest przepis na krem do ozdoby i ile potrzebuję go by ozdobić w taki sposób tort o średnicy 26 cm o wysokości trochę ponad 10 cm? proszę o szybką odpowiedz :)
OdpowiedzUsuń